Durven koken , eten en genieten

“Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker’ met Chef Gastro-engineering Lobke Van den Wijngaert

Smaak- en geurproblemen worden vaak bestempeld als ‘onbelangrijke’ bijwerkingen. Voor mensen met deze problematiek wordt eten een verplichting, en vaak zeer onaangenaam.

Er is echter een oplossing: Smaaksturing!
Een wetenschappelijke procedure onder begeleiding van een opgeleide zorgchef. Hiermee kunnen zowel patiénten als mantelzorgers aan de slag om een gerecht op tafel te zetten waar ze van kunnen genieten.
Laat het smaken!

De activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met SmakSmak, een contactgroep voor mensen met of na mondkanker.

Datum:
zaterdag 26 oktober 2024 : 10:30 – 14:00 ( welkom vanaf 10:00)
Inkom gratis – koffie, soep en frisdrank worden voorzien

Locatie :
Landelijke Rijverenigingen VZW
Waversebaan 99
3050 OUDHEVERLEE


Durven koken , eten en genieten
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Durven koken , eten en genieten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x